ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ

 

ULTRAFORMER ΙΙΙ

Λίφτινγκ – Σύσφιξη – Σμίλευση Προσώπου & Σώματος

 

Βασίζεται στη νέα τεχνολογία “Macro and Micro Focused Ultrasound” (MMFU) ή τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο-Εστιασμένων Υπερήχων. Το ULTRAFORMER ΙΙΙ, επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τόνωση των ζυγωματικών, το λίφτινγκ του διπλοσάγονου, τη μείωση των ρινοπαρειακών και περικογχικών ρυτίδων και των ρυτίδων του μετώπου, τη βελτίωση του τόνου του δέρματος, καθώς και στη γενικότερη σύσφιξη και ανάπλαση στοχευμένων περιοχών του δέρματος του προσώπου.

 

Αντίστοιχα εξαιρετικά αποτελέσματα επιφέρει και σε όλες τις περιοχές του σώματος με στόχο τη σύσφιξη και τη γενικότερη βελτίωση του περιγράμματος.

 

 

Η τεχνολογία MMFU με τις νέες πολύ-λειτουργικές κεφαλές του συστήματος Ultraformer III και τη βοήθεια των ειδικών μετατροπέων ενέργειας στα 4 και 7 MHz δημιουργεί Μικρο-πήξη σε επίπεδο δερμίδας (επιφανειακή και βαθύτερη δερμίδα) και στο επίπεδο του Επιφανειακoύ Μυοαπονευρωτικού Συστήματος (SMAS).

 

Παράλληλα, με τη βοήθεια των ειδικών μετατροπέων ενέργειας στα 2 MHz μεταφέρεται Μακρο-ενέργεια στο υποδόριο λίπος για πιο στοχευμένη μείωση των λιποκυττάρων. Με αυτήν την πατενταρισμένη μέθοδο εστίασης και διοχέτευσης της ενέργειας των υπερήχων, ο ιστός στοχεύεται με τεράστια ακρίβεια σε διαφορετικά ρυθμιζόμενα βάθη. Ως εκ τούτου, έχουμε πολύ καλά κλινικά αποτελέσματα χωρίς τις δυσκολίες και το χρόνο αποθεραπείας της επεμβατικής προσέγγισης, λιγότερο πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας και εξαιρετικά μικρό ποσοστό παρενεργειών.

 

Τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας MMFU και του συστήματος Ultraformer III περιλαμβάνουν μεγαλύτερη ταχύτητα παλμού άρα γρηγορότερες θεραπείες, πιο άνετη και ανεκτή για τον ασθενή θεραπεία, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, νέο πιο φιλικό προς τον χρήστη βραβευμένο σχεδιασμό (“Good Design Award”), αυτόματη αναγνώριση κεφαλής και λειτουργία μέτρησης παλμών. Επιπλέον η θεραπεία είναι απόλυτα μη-επεμβατική, έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως. Το γεγονός ότι το σύστημα διαθέτει πέντε διαφορετικές κεφαλές επιτρέπει στη θεραπεία να προσαρμόζεται ακόμη περισσότερο και να γίνεται κατάλληλη για ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ενδείξεων.

 

Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας, με σημαντικά αποτελέσματα και βελτιώσεις στη σύσφιγξη, την αντιγήρανση του δέρματος του προσώπου, καθώς και τη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, παρουσιάζεται έως και έξι μήνες μετά το πέρας της θεραπευτικής συνεδρίας.

 

 

espa logo