ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Dermafrac

Αντιγήρανση – Ενυδάτωση – Ακμή – Λεύκανση

 

 

Επαναστατική μέθοδος micro-channeling για όμορφο δέρμα εντελώς ανώδυνα και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

 

Για ποιες καταστάσεις ενδείκνυται;
Το σύστημα DermaFrac είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:
• Ακμή
• Ουλές
• Ραγάδες
• Αφυδάτωση Δέρματος
• Επιφανειακές Λεπτές Γραμμές & Ρυτίδες
• Δυσχρωμίες, Ηλιακές Κηλίδες και Ανομοιόμορφο Δερματικό Τόνο

 

Η θεραπεία με το DermaFrac είναι εξατομικευμένη με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί:

 

Αντιγήρανση
Ένα θαυμάσιο ‘κοκτέιλ’ πεπτιδίων, που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους μύες με διακριτικό και απολύτως φυσικό τρόπο.

Ενυδάτωση
Το υαλουρονικό οξύ προκαλεί έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Η δε πατενταρισμένη φόρμουλα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HylaSponge®, έχει την ικανότητα να διατηρεί αυτή την ενυδάτωση του δέρματος.

Ακμή
Το γαλακτικό και σαλικυλικό οξύ έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της ακμής.

Λεύκανση
Το Kojic Acid (φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά) ενεργεί κατά των δυσχρωμιών.

 

Πώς λειτουργεί;
Η κεφαλή μεγάλης ακρίβειας του DermaFrac χρησιμοποιεί μηχανισμό εισρόφησης για να ‘γραπώσει’ το δερματικό ιστό και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις εκατοντάδες μικροσκοπικές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή. Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στο στρώμα της επιδερμίδας πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις, επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Σχεδιασμένη να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση του δέρματός σας, αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού αύξησης κολλαγόνου.

 

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Όχι. Το DermaFracTM σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε και make up αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας στο δέρμα είναι σύνηθες φαινόμενο και εξασθενεί πολύ γρήγορα. Ο δε βαθμός της ερυθρότητας αυτής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο διέγερσης του δερματικού ιστού κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας.

 

Πονάει;
Οι ασθενείς μας λένε ότι πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής του DermaFrac αποτρέπει κάθε πόνο ή/και αιμορραγία και ως εκ τούτου κάνει τη θεραπεία μια πολύ ευχάριστη διαδικασία χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Το DermaFrac αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική στις θεραπείες laser με κλασματική τεχνολογία (fractional), οι οποίες είναι πιο ακριβές και πολύπλοκες θεραπείες.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Συνήθως συνιστώνται έξι συνεδρίες με μεσοδιαστήματα δύο εβδομάδων και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 1-2 μήνες. Παρ’ αυτά, η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και θα καθοριστεί αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Η αγωγή αυτή μπορεί, επίσης, να περιλαμβάνει και έναν συνδυασμό θεραπειών με LED και μικροδερμοαπόξεση για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα.

 

Η επιστήμη μας χαρίζει ένα νέο όπλο ενάντια στον χρόνο που αφήνει τα σημάδια του επάνω μας. Το DermaFracTM κάνει την απόκτηση όμορφου δέρματος πιο εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή από ποτέ!

 

 

espa logo