ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 

Εξασφαλίστε τώρα το ραντεβού σας με τον πλαστικό μας χειρουργό Δημήτριο Λαουλάκο – Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής Ν.Ν.Α.

 

 

Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς έχουν εξελιχθεί και αλλάξει. Πολλές νέες περιοχές ενδιαφέροντος ανακύπτουν και για το πρόσωπο και για το σώμα, καθώς εξελίσσεται η έρευνα στην Ιατρική. Οι ανάγκες αυτές υπάρχουν πλέον και στους άντρες, στο ποσοστό που τους αντιστοιχεί. Ας μην ξεχνούμε ότι η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στην αποδοχή και στην επαγγελματική καταξίωση. Οι περισσότεροι πια, άντρες και γυναίκες, έχουν ανάγκη να φροντίσουν τον εαυτό τους και να διώξουν τα σημάδια του χρόνου από πάνω τους.

 

Το κενό που υπάρχει σε αυτόν ειδικά τον τομέα, έρχεται να καλύψει η εξειδικευμένη μονάδα Laser Beauty. Το κέντρο Laser Beauty είναι μια νέα προσθήκη στην Πάτρα, στον τομέα της ιατρικής αισθητικής με τη συνεργασία της πλαστικής χειρουργικής. Στο κέντρο Laser Beauty εφαρμόζονται καταξιωμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα είτε μη επεμβατικές ή και επεμβατικές, ανάλογα με το πρόβλημα.

 

 

Οι μη επεμβατικές θεραπείες, εφαρμόζονται σε έναν χώρο φτιαγμένο με υψηλή αίσθηση αισθητικής. Με τη συνεργασία και επίβλεψη του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού Δημήτρη Λαούλακο δίνεται λύση στα περισσότερα από τα θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα αλλά και τον άντρα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου λαμβάνονται υπόψιν αλλά και η ανάγκη για ελάχιστη αλλαγή της εικόνας μετά τις παρεμβάσεις, Εφαρμόζονται ειδικά πρωτόκολλα που στοχεύουν στην ενυδάτωση, ανάπλαση και αναζωογόνηση προσώπου και σώματος.

 

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική διαθέτει ένα μεγάλο φάσμα εξειδικευμένων μη χειρουργικών θεραπειών για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

espa logo