ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΟΛΠΟΥ

 

Θεραπεία FemiLift

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

 

 

ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ

Με το πέρασμα του χρόνου, οι φυσικές εξελίξεις στη ζωή μιας γυναίκας, όπως ο τοκετός και οι ορμονικές αλλαγές, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως ακράτεια ούρων, κολπική χαλάρωση, ξηρότητα και υποτροπιάζουσες λοιμώξεις.

Όλα αυτά ενδέχεται να υποβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και να μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Η FemiLift είναι η νέα σύγχρονη ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε αρκετά γυναικολογικά ζητήματα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το στάδιο που βρίσκεστε στη ζωή σας. Είναι σύντομη, ανώδυνη, απολύτως ασφαλής και προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα αξίζει να απολαμβάνει στο έπακρο την ευεξία που της χαρίζει η θηλυκότητά της και να ζει πάντοτε σε αρμονία με το σώμα και τον εαυτό της.

 

 

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Όπως η επιδερμίδα έτσι και ο κολπικός ιστός αποτελείται από ίνες κολλαγόνου οι οποίες του προσδίδουν αντοχή και ελαστικότητα. Η τεχνική FemiLift μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας CO2 laser εφαρμόζει ήπια θερμότητα στον κολπικό ιστό, διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την αναγέννηση του κολλαγόνου και τη διέγερση των ινών ελαστίνης.

 

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της θεραπείας FemiLift είναι το ότι πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίχως να επηρεάζει την καθημερινότητά σας. Όπως σε κάθε παρόμοια κολπική εξέταση με υπέρηχο, ο γιατρός εισάγει μια ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή (probe) μιας χρήσης εντός του κόλπου και εφαρμόζει με ήπιο τρόπο την τεχνική στον κολπικό ιστό.

Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, είναι σχεδόν ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

 

 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ FEMILIFT;

 

– ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΟΛΠΟΥ

Mε το πέρασμα των χρόνων, o κολπικός ιστός διατείνεται -ειδικά μετά από έναν τοκετό- δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης και μειωμένη «ευαισθησία» στην περιοχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ικανοποίηση κατά τη σεξουαλική επαφή, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής σας.

H θεραπεία FemiLift συσφίγγει τον κόλπο μέσω της αναδόμησης του κολλαγόνου των κολπικών τοιχωμάτων και της ανάπλασης του υπάρχοντος κολπικού ιστού. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο της σεξουαλικής ικανοποίησης, αυξάνοντας την ευαισθησία των κολπικών υποδοχέων.

 

– ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ (SUI)

Η ακράτεια ούρων (SUI) είναι η ακούσια απώλεια ούρων έπειτα από αύξηση της πίεσης στην περιοχή της κοιλιάς που μπορεί να προκληθεί από τον βήχα, το φτέρνισμα, το γέλιο ή την άσκηση. Οφείλεται στη μειωμένη αντοχή της ουρήθρας λόγω της αποδυναμωμένης στήριξης της υποστηρικτικής δομής. Η τεχνική FemiLift εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή που παρέχει στήριξη στην ουρήθρα, αυξάνοντας την πυκνότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και ενισχύοντας την υποστηρικτική δομή του. Μειώνει τα συμπτώματα της ακράτειας και σταδιακά αποκαθιστά αποτελεσματικά την πλήρη εγκράτεια.

 

– ΜΕΤΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Η αλλαγή στις ορμόνες που επέρχεται με την εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην εσωτερική επίστρωση του κόλπου όπως μείωση του πάχους, ξηρότητα, μειωμένη ελαστικότητα και φλεγμονές. Η θεραπεία FemiLift αναζωογονεί την κολπική επίστρωση, αυξάνει την πυκνότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και αποκαθιστά τη λίπανση στην περιοχή. Επιπλέον, η θεραπεία μειώνει τα δυσάρεστα συμπτώματα όπως αυτό της φαγούρας και της αίσθησης καψίματος, βελτιώνοντας την τριβή και επομένως και τη σεξουαλική επαφή.

 

– ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Ο τοκετός, μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μιας γυναίκας, προκαλεί αρκετές φυσιολογικές αλλαγές στο γυναικείο σώμα. Μετά τον τοκετό, η περιοχή του κόλπου είναι πιο χαλαρή, ξηρή και το πυελικό έδαφος έχει αποδυναμωθεί. Με την τεχνική FemiLift επιτυγχάνεται η πλήρης ανάπλαση της κολπικής περιοχής, ενδυναμώνοντας τον κολπικό ιστό και αποκαθιστώντας την αντοχή και την ελαστικότητά του.

 

– ΚΟΛΠΙΚΗ ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Η τεχνική FemiLift ενδείκνυται, επίσης, για γυναίκες με ξηρότητα και υποτροπιάζουσες κολπικές λοιμώξεις, ανανεώνοντας την κολπική επίστρωση και αποκαθιστώντας την κολπική λίπανση. Η θεραπεία αυξάνει την τοπική αυτοάμυνα και την αιμάτωση της περιοχής, παράγει νέο υγιή ιστό με μεγαλύτερη ανοσολογική αντίσταση στις λοιμώξεις και βοηθά στην ομαλοποίηση των φυσιολογικών επιπέδων PH του κόλπου.

 

 

 

espa logo